5 Ekim 2010 Salı

Betaton İşitme Cihazları Merkezi

14 yıllık sektör deneyimimizle, 2001 yılından itibaren Betaton İşitme Cihazları Merkezi olarak Çapa’da hizmet veriyoruz.
Teknik servis olarak İstanbul ve Türkiye genelinde birçok firma teknik servis hizmetini bizimle çözüyorlar.

İşitme cihazı sektöründe yaptığı işi sadece bir mal satmak gibi gören, insana sadece müşteri gözüyle bakan ve cihaz seçimin insan sağlığındaki öneminden bihaber firmaların varlığı su götürmez bir gerçektir.

İşimiz cihaz satışı yapmaktan ibaret değil. Bizi piyasadaki pek çok firmadan ayıran farkımız teknik servisteki gücümüz ve deneyimimizdir. Satışı yapılan cihazın arkasında durabilmek, bir sorun yaşandığında acil ve sorunsuz çözmek bizim temel prensibimizdir.

Betaton İşitme Cihazları Merkezi olarak, işitme kayıplarının düzeltilmesi ve giderilmesi için dizayn edilmiş işitme cihazlarını tedarik eden ve uygulamasını sağlayabilecek düzeyde tecrübeli kadromuzla işimizin satıştan ibaret olmadığını, sağlık boyutunun çok daha önemli olduğunun bilincindeyiz .

Her işitme cihazının, her kulağın özellikleri farklıdır. Kapımızdan içeri giren sizler için, işitme kaybının olup olmamasından doğru cihazın ne olduğunu tespit edip, sorunsuz kullanacağız ürünler öneriyoruz.

Adres: Millet Caddesi Karagül İş Merkezi No:84 Kat:1 Daire:142-143 Fındıkzade / İSTANBUL
Telefon: (212) 521 54 72 - (212) 521 54 78
Faks: (212) 521 54 78
E-Posta: info@isitmecihazlaridunyasi.com
Web: http://www.isitmecihazlaridunyasi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder