15 Aralık 2010 Çarşamba

Evren Elektronik İşitme Cihazları Merkezi

"En İyi Kalite En Uygun Fiyatlar"

1982 yılından bu yana dünyanın en iyi İşitme Cihazı üreticilerinin markalarını (Phonak,Widex,AudioService, PureTone,Coselgi) sizlerle buluşturan firmamız, "En İyi Kalite En Uygun Fiyat" ilkesiyle hizmetlerine devam etmektedir. İşitme cihazı uygulaması ve satış sonrası hizmetleri konusunda uzmanlaşmış olan firmamız, işitme cihazınızın uzun yıllar sağlıklı kullanabilmeniz için müşterilerine her türlü desteği vermektedir. Dünyanın en iyi markaları olan işitme cihazlarımız 2 sene ithalatçı garantisi altında olup, sağlık bakanlığından onaylıdır.


"Daimi Müşteri Memnuniyeti"

Firmamız, Daimi Müşteri Memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Garanti süresi biten işitme cihazları kendi bünyemizde tamir edilmektedir. Müşterilerimize, cihazları tamir olana kadar kullanmaları için yedek işitme cihazı verilmektedir. Ayrıca işitme cihazları ile alakalı her türlü Aksesuar,Piller,Fm Sistemleri,Kulak kalıpları tarafımızdan temin edilmektedir.

"On-Line Mağaza"

Merkezi Adana'da olan firmamız Tüm Türkiye'deki işitme cihazı kullanıcılarına On-Line hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan mağazamızdan ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, ücretsiz kargo avantajıyla oturduğunuz yerden hizmetin size gelmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca Garantisi biten bozuk işitme cihazınızın tamiri için bizimle iletişime geçip uygun fiyatlarımızdan istifade edebilirsiniz.


İLETİŞİM :

Firma Adı : EVREN ELEKTRONİK İŞİTME CİHAZLARI MERKEZİ
Firma Yetkili Kişi : Sinan BİLEN
Adres : SAYDAM CAD. 5 OCAK MEYDANI (ADANA VERGİ DAİRESİ ARKASI) NURİ HAS PASAJI NO:7-8
Şehir : SEYHAN / ADANA
Telefon Numarası : 0 322 351 72 23
Fax : 0 322 359 26 82
E-Mail Adresi : info@evrenisitme.com
Web : http://www.evrenisitme.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder