25 Ekim 2010 Pazartesi

İdea İşitme Sistemleri (İDİS) San. ve Tic. A.Ş.

İDİS - İdea İşitme Sistemleri San. ve Tic. A.Ş, 2001 yılında kurulmuş, işitme kayıplı bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak için kapsamlı çözümler üreten, Türkiye'nin ilk ve en büyük işitme merkezi zinciridir. Güçlü zincirimize yeni halkalar ekleyerek, hizmet ağımızı genişletmeye ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek için kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz.

"İyi duymak, iyi yaşamaktır" sloganı ile işitme kaybının yarattığı olumsuz etkileri yaşantınızdan çıkartmak ve yaşam kalitenizi yükseltmek için Türkiye'nin en kapsamlı hizmetini veriyoruz. İşitme kayıplı kişilerin yaşamını kolaylaştıracak her türlü ürün çözümü, dünya ile aynı anda hizmetinize sunuluyor. Yüksek kaliteli ürün seçenekleri ve eğitimli uzman kadromuzun nitelikli hizmet anlayışı ile hizmetinizdeyiz.

ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi'ne uygun hizmet kalitemiz, nitelikli ürün satışımız ve satış sonrası hizmet anlayışındaki hassasiyet ve hızlılığımız bugün olduğu gibi yarında en temel hedefimiz olacaktır.

Hizmetler :

"İDİS - İdea İşitme Sistemleri" ülkemizin 15 ayrı noktasında aşağıda belirtilen hizmetleri aynı standartlar çerçevesinde sizlere sunmaktadır.

Odyometrik ve Timpanometrik test işlemleri
İşitme cihazı uygulaması ve satışı
Yardımcı dinleme üniteleri satışı
FM sistemleri uygulaması ve satışı
Özel kulak kalıbı imalatı
Özel kulak tıkacı imalatı
Pil, aksesuar satışı
Teknik servis hizmetleri
Evinizde özel cihaz uygulama hizmeti
Fabrika tarama testleri
Gürültülü işyerlerine özel kulak tıkacı imalatı
Komple odyoloji departmanı kurulumu
Kalibrasyon hizmetleri
Dünyanın en büyük ve yüksek kaliteli ürün markaları ile hizmet vermekteyiz. Sizde bu ayrıcalıklı ürün gruplarımız ile tanışmak isterseniz tüm sorularınız için iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

İletişim :

İDİS | İdea İşitme Sistemleri San. ve Tic. A.Ş.

Adres:
Kuşdili Caddesi No:7 Altıyol
Kadıköy
İSTANBUL

e-Posta: bilgi@idis.com.tr
Telefon: 0 216 444 43 47
Belgegeçer: 0 216 337 73 74
http://www.idis.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder