9 Kasım 2010 Salı

Kütahya Garanti İşitme Cihazları

Garanti İşitme Cihazları 2003 yılında Kütahya Merkez’de kurulmuştur. Hizmetini “Güven” temelleri üzerine oturtmuş, hastalara en iyi ürünleri ve en iyi hizmeti vermeyi amaç edindi. Akılcı, temkinli, yaklaşımı ile işitme cihazı sektöründe, insanlara karşı dürüst olmayı ve güven kazanmayı ilke edindi. İşitme engelli insanların doğal aktivitelerini sürdürmeleri için, mevcut teknolojik olanaklar en iyi şekilde kullanılarak, en güvenli teknolojiler ile bu insanlara yardımcı olmayı hedef edindi.

Şirket personelimiz düzenli olarak her yıl distribütör firmalar tarafından düzenlenen "Bayi Eğitim Seminerleri" ne katılmaktadır. Bu seminerlerde çocuk ve yetişkin hastaya en doğru ürünü ve en iyi hizmeti vermek için yapılması gerekenler anlatılmaktadır. Teknolojik gelişmeler, yeni ürünler, dünyadaki sektörel gelişim gibi güncel bilgiler de verilmektedir. Aynı zamanda kişisel gelişim ve hastaya doğru yaklaşım ile ilgili bilgiler de paylaşılmaktadır. Seminerler teorik değil, aynı zamanda uygulamalı olarak yapılmaktadır.

Bugün dünya markası olmuş, en yüksek teknolojiyi, en iyi ürün, en iyi tasarım gibi pek çok ödülü almış markaların Kütahya Bayiliğini yapmaktadır.

İnsanların sektörü tanıması için Garanti İşitme Cihazları Kütahya İlinde 2003 yılında ilk ücretsiz işitme testi uygulamasını ve işitme ile ilgi danışmanlık hizmetini vermeye başladı. Bu kampanyadan binlerce insan yararlandı ve hala yararlanıyor.

İnsanların daha aydınlanması ve alternatifsiz duyu organlarını korumaları için 2003 yılından beri birçok gazete ve dergide konu ile ilgili açıklayıcı bilgiler sundu. Sektöre dikkat çekmek için medyada ve basında tanıtıcı reklamlar için ciddi bütçeler ayırdı.

Hastaya yaklaşım tarzı, teknolojiyi en iyi şekilde kullanma, teknolojiyi abartmama, olduğu gibi durumu açıklama, ödemede yardımcı olmasıyla Garanti İşitme Cihazları ilimizde ve ülkemizde bir ekol olmuştur.

İlimizdeki işitme engelli çocukların dil yeteneklerini geliştirmeleri için kuruluşundan itibaren FM sistemlerini halkımızın hizmetine sunmuştur.

Garanti İşitme Cihazları, bu işe başlarken önüne hedef ve gayeler koydu;

* İnsan merkezli olacak,
* En iyi teknolojiyi kullanacak,
* En iyi hizmeti verecek,
* Müşteri memnuniyeti ön planda olacak,
* Bu bilinç ve heyecanla halkımıza hizmet sunacak.


İletişim

Adres : Dispanser Yokuşu , Merkez Kütahya
Telefon : 0 274 223 82 68
Fax : 0 274 223 40 00
E-Mail : info@garantiisitme.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder