15 Aralık 2010 Çarşamba

Bahariye İşitme Cihazları Merkezi

Kadıköy'de İsviçre,Almanya,Danimarka ve Amerika gibi işitme cihazında lider kuruluşlarla konusunda deneyimli uzmanlarla hizmetinizdeyiz.

Günümüz teknolojisi ; işitme cihazı ve FM sistemlerinde çok büyük atılımlar yapmış ve neredeyse bunları kendi kulağımıza yakın hale getirmiştir.

İşitme cihazları kaba, çirkin,gürültülü olmaktan çıkmış küçük, kullanımı rahat,gürültü şiddetine göre ayar yapabilen sistemli bir bilgisayar haline dönüşmüştür. Bir de buna ek olarak estetik devreye girmiş ve kullanıcıları kendine güvenir hale getirmiştir.

Neme karşı dayanıklı, gürültüyü baskılayıp sesleri ön plana çıkartan,kablosuz olarak birbirleriyle bağlantı kuran, çevre değişikliklerini algılayıp otomatik olarak ayar yapabilen, rüzgar sesini baskılayan, yön tayininde yardımcı (mikrofon kurguları yardımıyla).

FM sistemleri aracılığıyla, cep telefonu,tv,MP3 çalar,bilgisayar ile kablosuz iletişim olanağı ve işitme engelliler okulunda okuyanlar için konuşma rehabilitasyonuna katkı.

Size yaşamınız boyunca sağlıklı bir kulağın yaşam standardına yakın bir teknoloji sözü veriyoruz.

Parolamız; dünyadaki yeni ve rakipsiz ürünleri Türkiye'ye sunmak, kendi üretim alanlarında dünya çapında pazar lideri olan ve yüksek teknoloji kullanan firmaların ürünlerini, temsilini ve hizmetini sizlere sunmaktır.

Sağlık sektöründe gerek işitme cihazi kullanıcısı gerekse yakınlarına sürekliliği olan, kaliteden ödün vermeden hizmet anlayışıyla yola çıkan, genç, dinamik ve yenilikçi kadromuzla kendini daima daha ileriye taşımayı hedefleyen yapısıyla işitme cihazı sektöründe hizmet vermekteyiz.

Hedefimiz; sizlere duyamadıklarınızı vermek, insanlardan kopmanızı engellemek, hayatı ritminde yakalatmaktır.

Sessizliğin sesini duyun!

* İşitme cihazınıza 2 yıl garanti

* İşitme cihazınızın ömrü boyunca her yıl ücretsiz kontrol "işitme testi yenilenerek program kontrolü, kalıp kontrolü vb."


İletişim :

Adres : SÖĞÜTLÜÇEŞME CAD. NO:91/B KADIKÖY-İSTANBUL
Telefon: 0216 346 11 78
Telefon - Fax: 0216 346 11 79
e-mail:bahariyeisitme@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder