28 Şubat 2011 Pazartesi

Ekol İşitme Cihazları Merkezi

Firmamız 1998 yılında işitme cihazları teknik servisi olarak faaliyete başlamıştır. Uzun yıllar kaliteli teknik servis hizmeti vererek kullanıcıların ve bayilerin güvenini kazanmıştır. 2004 yılında ise BERNAFON marka işitme cihazlarının Ankara bayii olarak satış hizmeti de vermeye başlamıştır. Olağanüstü işitme çözümleri sunarak kullanıcıların bir işitme cihazından alabilecekleri maksimum performansı sunmayı hedeflemiştir.

Firmamızda elektronik laboratuarı, montaj ve kalıp atölyesi bulunmaktadır. Satışını yaptığımız tüm marka işitme cihazlarının satış sonrası tamir ve bakım hizmetlerini, teknolojik alt yapı ile uzman servisimiz aracılığıyla kullanıcılara ulaştırmaktayız. Üretici firmalardan almış olduğumuz eğitimlerimiz ile tüm sorunlarınıza profesyonelce ve çoğu zaman aynı gün içerisinde çözüm getiriyoruz. Yıllar sonra bile işitme cihazınız ilk günkü performansa kavuşabilir.

Tamamen orijinal yedek parçalar ile ürünlerimizi satış sonrasında da en düşük maliyet ve yüksek verimlilikle kullanabilmeniz için hizmetinizdeyiz.

Özel yazılımımız sayesinde servisimize gelen tüm işitme cihazlarınızın seri numaraları bilgisayarda kayıt altında tutulabilmekte ve geriye dönük bilgi sorgulaması yapılabilmektedir.

Firmamız TSE yeterlilik belgelerine sahiptir.

İLETİŞİM

Adres:Cihan Sokak No: 18/A,
Sıhhiye, Ankara
E-posta: kadir@ekolisitme.com
Telefon: +90 (312) 229 6210
Faks: +90 (312) 229 9769
Web: www.ekolisitme.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder